Skip to content

ZorgKeeper verbindt

Zorgen voor de groeiende behoeften
van onze samenleving

Diensten & Werkwijze

ZorgKeeper is een bemiddelingsdienst die zorgdraagt voor de beste match tussen hulpvragers en ondersteuners. We zijn landelijk actief met een regionale focus en beschikken over een groot en tevens sociaal netwerk. Dit maakt ons de meest toegankelijke en betrouwbare dienst voor ondersteuning in Nederland.

Via ons platform vindt u snel en eenvoudig een op uw specifieke wensen afgestemde ondersteuner. Voor ondersteuners is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. De zoektocht in persoonlijke kringen of in het complexe zorgwerkveld is niet meer nodig; vanaf nu vindt u op basis van een intakegesprek en een database met profielen de beste ondersteuner afgestemd op uw persoonlijk behoefte.

Als bemiddelingsdienst houdt ZorgKeeper zich bezig met het werven, selecteren en coachen van ondersteuners die hulpvragers begeleiden bij de dagelijkse activiteiten in en om het huis. Onze zorgkeepers zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben ervaring en passie in en voor het vak. U kunt op elk moment van de dag een beroep op hen doen voor begeleiding bij algemene dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens het intakegesprek brengen we samen met u in kaart aan welke ondersteuning u behoefte heeft. Rekening houdend met uw wensen, interesses en activiteiten stellen wij met behulp van onze database een aantal zorgkeepers voor die voldoen aan de verwachtingen. ZorgKeeper is u op iedere gewenste locatie van dienst en heeft als uitgangspunt om zoveel mogelijk een vast gezicht in te zetten.

Indien u gebruik wilt maken van onze bemiddelingsdienst of een specifieke hulpvraag heeft, dan kunt u zich hier aanmelden. Voor overige vragen, neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Activiteiten waarbij onze ondersteuners ingezet kunnen worden:​

In overleg is ook de volgende ondersteuning mogelijk:​

Bovenstaande lijst is niet uitputtend. Graag gaan wij daarom met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke hulpvraag. Indien uw hulpvraag medisch van aard is en er specifieke handelingen benodigd zijn (bijv. het toedienen van medicatie) dan schakelen wij hiervoor gespecialiseerde thuiszorg in. Ondanks dat ZorgKeeper zelf geen medische zorg levert, kan onze dienstverlening wel complementair zijn aan thuiszorg of andere vormen van medische zorg.