Skip to content

ZorgKeeper verbindt

Zorgen voor de groeiende behoeften
van onze samenleving

Diensten & Werkwijze

ZorgKeeper is een bemiddelingsdienst die zorgdraagt voor de beste match tussen hulpvragers en ondersteuners. We zijn landelijk actief met een regionale focus en beschikken over een groot en tevens sociaal netwerk . Dit maakt ons de meest toegankelijke en betrouwbare dienst voor ondersteuning in Nederland.

Via ons platform vindt u snel en eenvoudig een op uw specifieke wensen afgestemde ondersteuner. Voor ondersteuners is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. De zoektocht in persoonlijke kringen of in het complexe zorgwerkveld is niet meer nodig; vanaf nu vindt u op basis van een intakegesprek en een database met profielen de beste ondersteuner afgestemd op uw persoonlijk behoefte.

Als bemiddelingsdienst houdt ZorgKeeper zich bezig met het werven, selecteren en coachen van ondersteuners die hulpvragers begeleiden bij de dagelijkse activiteiten in en om het huis. Onze zorgkeepers zijn persoonlijk en zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben ervaring en passie in en voor het vak. U kunt op elk moment van de dag een beroep op hen doen voor begeleiding bij algemene dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens het intakegesprek brengen we samen met u in kaart aan welke ondersteuning u behoefte heeft. Rekening houdend met uw wensen, interesses en activiteiten stellen wij met behulp van onze database een aantal zorgkeepers voor die voldoen aan de verwachtingen. ZorgKeeper is u op iedere gewenste locatie van dienst en heeft als uitgangspunt om zoveel mogelijk een vast gezicht in te zetten.

Indien u gebruik wilt maken van onze bemiddelingsdienst of een specifieke hulpvraag heeft, dan kunt u zich hier aanmelden. Voor overige vragen, neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Activiteiten waarbij onze ondersteuners ingezet kunnen worden:​

 • hulp bij de administratie
 • gezamenlijk een dagindeling opzetten
 • bezoeken aan zorgverleners (bijv. de huisarts)
 • winkelen (bijv. naar de supermarkt of apotheek)
 • een uitje maken (bijv. naar een museum)
 • lichte huishoudelijke ondersteuning (bijv. de vaatwasser inruimen)
 • koken
 • onderhouden van sociale contacten
 • ontspanningsactiviteiten (bijv. een spelletje doen, lezen, puzzelen)
 • slaapservice
  Omdat uw nachtrust belangrijk is ondersteunen wij u (en uw mantelzorger) ook hierin graag. In overleg bepalen we waar u behoefte aan heeft, zodat u veilig thuis kunt blijven wonen. Met een laag tarief houden wij de kosten onder controle zodat ook 24-uurs hulp betaalbaar blijft. Tijdens de slaapservice garanderen wij, net als tijdens de ondersteuning overdag, zoveel als mogelijk één vaste vertrouwde zorgkeeper.

  Voorbeelden waarin gebruik wordt gemaakt van onze slaapservice zijn:

  - als ondersteuning of vervanging van de mantelzorger
  - wanneer u net vanuit het ziekenhuis weer thuis bent en tijdelijk extra hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij een toiletbezoek
  - wanneer u 's nachts liever niet alleen bent
  - wanneer u wacht op een verblijf in een zorginstelling
  - bij klanten met dementie

In overleg is ook de volgende ondersteuning mogelijk:​

 • persoonlijke zorg (bijv. hulp bij het aankleden, wassen of naar de wc gaan)
 • onderhoud van de tuin
 • verzorgen van huisdieren
 • kleine klusjes in en rondom huis (bijv. een lamp verwisselen)
 • hulp bij het verhuizen

Bovenstaande lijst is niet uitputtend. Graag gaan wij daarom met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw specifieke hulpvraag. Indien uw hulpvraag medisch van aard is en er specifieke handelingen benodigd zijn (bijv. het toedienen van medicatie) dan schakelen wij hiervoor gespecialiseerde thuiszorg in. Ondanks dat ZorgKeeper zelf geen medische zorg levert, kan onze dienstverlening wel complementair zijn aan thuiszorg of andere vormen van medische zorg.