Skip to content

ZorgKeeper Nederland

Echte zorg
voor uw naasten

Over ZorgKeeper

ZorgKeeper is gespecialiseerd in de bemiddeling voor ondersteuning en begeleiding. Vanuit onze persoonlijke ervaring weten wij hoe het is om zowel mantelzorger als hulpvrager te zijn.

Vaak zijn het situaties die erin sluipen, waardoor men in het begin niet eens het gevoel heeft dat er sprake is van een mantelzorgrelatie. De zorg voor een naaste wordt als iets vanzelfsprekend beschouwd, terwijl het een enorm effect kan hebben op het welzijn en de relatie van de betrokkenen. Wij willen hierbij helpen door te bemiddelen voor kwalitatief hoogwaardige ondersteuners, die u ontzorgen in uw mantelzorgtaken en een aanwinst zijn voor de hulpvrager.

Onze boodschap is dat u er niet alleen voor staat. Om hulp vragen, of het uit handen geven van mantelzorgtaken kan onnatuurlijk voelen of lastig zijn. Wij vinden echter dat het juist krachtig is om de behoefte aan hulp kenbaar te maken. Dit levert de hulpvrager persoonlijke en professionele begeleiding op maat op en biedt verlichting aan de mantelzorger. Zodoende heeft de mantelzorger meer tijd en energie om te investeren in de relatie met de hulpvrager, of bijvoorbeeld om op vakantie te gaan.

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

mantelzorgtaken
Mantelzorgtaken

Ontzorgen

Wij zijn er om u te helpen

Heeft u behoefte aan begeleiding of ondersteuning in het dagelijks leven? Of zoekt u als mantelzorger naar iemand die u kan ontlasten in de hulp voor een naaste? Met de diensten van ZorgKeeper kan u(w naaste) langer thuis blijven wonen en volledig meedoen aan de maatschappij.

0
gemiddelde beoordeling
van 4,9/5 sterren
0
in meer dan 5 regio’s
beschikbaar
0 %
meer dan 90% heeft een
wekelijkse afspraak